MINI PHOTO SESSION

Fotografisanje u našim prostorijama u trajanju od 90 minuta. Photo studio je opremljen rasvjetom koja se može precizno kontrolisati sa nekoliko različitih pozadina. Preporučljivo je da model donese poneki rekvizit – stvar koja mu nešto znači, kao i više različith vrsta odjeće. U ovom paketu uključena je i softverska obrada i editovanje određenog broja odabranih slika u trajanju od 2 sata.

Photo session se radi u zabavnoj i opuštenoj atmosferi. Kombinacijom pozadina, odjeće i rekvizita doprinosi se raznovrsnosti Vaših slika. Naprimjer, poželjno je uraditi tri perioda od pola sata, a u svakom napraviti različite fotografije, koje će se razlikovati ne samo po odjeći, već i dugačijem raspoloženju, emocijama, načinu prikazivanja, poziranja i kompletnog stila.
s 90 minuta studijskog fotografisanja
s neograničen broj promjene stila i odjeće
s 2 sata softverske obrade
s CD/DVD sa slikama

 *dodatne opcije uz doplatu

MODEL BOOK SESSION

Model portfolio session uključuje sve što vam je potrebno za napravite vlastiti portfolio. Fotografisanje na tri lokacije (dvije vanjske i jedna studio) ukupnog trajanja do 6 sati. Naknada softverska obrada i editovanje Vaših slika u trajanju do 8 sati, te kreiranje i štampanje model-book albuma sa ukupno oko 50-tak raznovrsnih slika. Obrađene slike isporučuju se na CD-u u visokoj su rezoluciji i mogu se upotrebljavati za objavu u časopisima, dizajni postera i plakata, omot CD-a i sl.

s 250-300 snimaka (60 obrađenih)
s 2 sata studijskog fotografisanja
s 4 sata fotografskog snimanja na više lokacija
s neograničen broj promjene stila i odjeće
s 8 sata softverske obrade
s CD/DVD sa slikama
s Model-book u štampanom i .pdf formatu
s CD/DVD sa slikama

*dodatne opcije uz doplatu

PORTRET

Fotografisanje klasičnog portreta u studijskim uslovima. Slike se edituju za upotrebu na plakatu. Idealno za političke stranke, obrazovne ustanove sportske klubove i sl.

s do 5 obrađenih snimaka
s 15 minuta studijskog fotografisanja
s 30 minuta softverske obrade
s CD/DVD sa slikama

*dodatne opcije uz doplatu

Ukoliko želite da se sami iskušate kao fotograf, ili ste fotograf a nedostaje Vam prostor za rad, na raspolaganju Vam je naš foto studio u Sarajevu. Pozadine su širine od 2,6 do 3,2 metra i dužine od 3,5 do 7 metara, crne i bijele boje.

Studio je opremljen sa tri blic glave 2×500 te 1x200w, kišobranima, soft box te bežičnim okidačima. Prostor je veličine 30 kvadrata, a tu je i dodatna prostorija za presvlačenje, te toalet. Takođe tu su internet i računari tako da možete na licu mjesta uraditi backup, a dostupan Vam je i besplatan wifi.

Za više informacija i rezervaciju termina slobodno nas kontaktirajte.

Dimenzije prostorije 8×4 metra, visina 3 m
Dvije rasvjetne glave sa softboxovima
Jedna rasvjetna glava sa barndoorom po želji
Honeycomb te kolor filteri
Žuti, srebrni ili bijeli kišobrani
Automatsko okidanje kompletne rasvjete
Crna i bijela pozadina

PROIZVODI

Fotografisanje proizvoda široke potrošnje u svrhu izrade reklamnih kataloga. Pri snimanju se upotrebljavaju pravila i norme, tako da svi proizvodi izgledaju ujednačeno (ugao snimanja, raspon boja, perspektiva …)

proizvodimala

Fotografije su u visokoj rezoluciji, softverski izolovane na bijeloj podlozi. Proizvodi većih gabarita i težine nisu obuhvaćeni ovom ponudom. Nije samo cijena ono što kupci gledaju na letku. Dobre fotografije svakako imaju veliki uticaj, kao i profesionalnost kod dizajniranja letka. Uporedite nekoliko različitih kataloga i sami se uvjerite koliko su naše slike bitne za ukupan dojam.

Isporuka u elektronskoj formi (CD ili DVD) u .jpg formatu, ili putem nekog od web servisa ftp ili sendspace, wetransfer isl. Full kolor rezolucija 4928 x 3264 px.

s fotografisanje profesionalnim fotoaparatom i objektivima
s korištenje naše vlastite rasvjete i foto studija u Sarajevu
s obrada svih odabranih fotografija na računaru
s brza produkcija oko 80 slika dnevno
s uniformiran izgled
s uklanjanje sitnih nedostataka
s završna priprema za štampu

ART SESSION

Izrazite svoje emocije na poseban i kreativan način. Eksperimentisanje sa bojama, rasvjetom, fokusom, pozama te ekstremnim naknadnim editovanjem. Budite originalni i drugačiji. Usluga uključuje studijsko slikanje uz upotrebu specijalnih efekata, poigravanje sa tehnikom, neobičnost poziranja, a sve u svrhu dopadljivih ali i neobičnih kreativno-originalnih slika.

s poigravanje sa svjetlom i bojama
s savjeti iz našeg iskustva
s izazov za stvaranjem lijepog
s oslobađanje mašte i opuštena atmosfera

Dodatne usluge za studijsko fotografisanje

s frizer 35,00 KM/sat
s šminker 45,00 KM/sat
s fotomodeli 60,00 KM/osoba tokom session-a
s Personalizirani book (20×20 cm, tvrdi uvez) 150 KM
s Izrada i postavljanje web galerije 120 KM
s Dodatni sat u studiju 60 KM
s Dodatni sat obrade 35 KM
s montiranje/osmišljavanje tematske scene – nazovite

Za više informacija slobodno nam se obratite.

Rezervacija termina

Rezervišite svoj termin na vrijeme. Za svaki termin su dostupna po dva fotografa i jedan video snimatelj.

Calendar is loading...
- Dostupno
23
- Rezervisano
23
- Na čekanju