O NAMA

Pod brendom DX Foto izdvojene su komercijalne aktivnosti firme BuonArte d.o.o. Sarajevo.

DX Foto nudi profesionalne usluge fotografisanja na terenu, ili u našem foto studiju, a po potrebi i angažman fotomodela, šminkera, stilista… Preko 200 zadovoljnih klijenata, kao i višegodišnje iskustvo na ovim poslovima garant su kvalitete naših usluga.

U vremenu kada se fotoaparat ugrađuje čak i u mobitele nastojimo dokazati da je digitalna fotografija kreativan zanat koji treba poštovati.

Za one kojima nije svejedno da li je njihova fotografija napravljena mobitelom ili je angažovan profesionalni fotograf izdvajamo naše pakete usluga fotografisanja vjenčanja i formalnih događaja, ponudu za firme, kao i studijsko fotografisanje uz uključenu profesionalnu obradu.

NAŠE VJEŠTINE

Višegodišnje iskustvo u pružanju fotografskih usluga i zadovoljni klijenti su naše najbolje reference.

Produkt 80%
Vjenčanja 75%
Portreti 90%
KONTAKTIRAJTE NAS

Za one kojima nije svejedno da li je njihova fotografija napravljena mobitelom ili je angazovan profesionalni fotograf...

Lična karta

Naš stil fotografije ne traži od modela zauzimanje savršene poze, besprijekornu šminku, ni najbolju odjeću. Mi radije pokušavamo uhvatiti momenat autentične emocije koji će prikazati istinski izraz Vaše ličnosti na kreativan, iskren i zabavan način. U interakciji modele bolje upoznajemo i savjetujemo poze i emocije koje im odgovaraju, da bi postigli naš zajednički cilj, jedinstvene slike određenog trenutka koje ćete smatrati dragocjenima.

To su slike koje pričaju svoju priču, bez riječi i zvuka a trajat će cijeli život. Kombinacijom raznih uglova fotografisanja, igre svjetala i savjetima trudimo se da postignemo originalnost na neobičan, ali prirodan način.

Ukratko, naš zadatak je uhvatiti posebne trenutke i pretvoriti ih u umjetnost.

Reference

Samo mali izvod iz naše duge liste referenci:

s Bosnalijek
s Mobilmedija
s dm drogerie markt
s Replay
s Ljepota i zdravlje
s Grazia
s Lancome

s Orthoaria
s Biblioteka Sarajeva
s NIS-naftna industrija Srbije
s OKI
s Geodet
s Denimex
s Ordinacija Frljak

s Rolling company
s Segment
s Vinosar
s ShutterStock
s Dreamstime
s Fotolia
s BigStockPhoto